top of page

Vi på EM's Fönsterputs & Hemstäd har som mål att erbjuda hushållsnära tjänster och se till att våra kunder är nöjda, vi gör allt som står i vår makt för att uppfylla dina förväntningar. Tack vare vår goda erfarenhet är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med att ha valt oss. Ta en titt på vår hemsida, och om du har några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi hoppas att du kommer trivas med att du valt oss!


EM's Fönsterputs & Hemstäd är ett familjeägt företag där vårt mål alltid är att våra kunder skall bli nöjda efter vår insats. Vi ger vårt bästa så att vi blir riktigt nöjda för då är vi säkra på att våra kunder känner likadant.

Varför välja oss?

Affärsidé: Vi erbjuder rena fönster och ett rent hem till rätt prisrätt sätt. Med god kundkontakt och miljömedvetna val gör vi vardagen ljusare och livet enklare. Att se bra ut är inte en dröm, det är vårt jobb och din verklighet!

Vi har alltid som mål att du som kund skall vara nöjd med vår insats. Vi vill ha en öppen dialog med dig så att vi ständigt kan anpassa oss efter dina behov.

bottom of page